Verzekeringsmakelaars

Kwaliteitsverzekeringen

Leven zonder zorgen: wie wil die zekerheid niet? Bent u op zoek naar een verzekeringsmakelaar die op-en-top rekening houdt met uw leef-, werk-, of gezinssituatie? DD Finance, met kantoor in Edegem, garandeert iedere cliënt een heel persoonlijke begeleiding, met maximale flexibiliteit. Bovendien bent u zeker van kwaliteit. Niet alleen omdat de kantoorhouder meer dan vijfentwintig jaar ervaring heeft, maar ook omdat wij alleen met heel degelijke verzekeringsproducten werken.

De beste partner

Zoekt u een betrouwbare levens- of hospitalisatieverzekering? Een autopolis die uw risico’s honderd procent dekt? Een geruststellende brandverzekering? Of een polis die uw hele gezin of (de werknemers in uw) kmo beschermt? Wij werken een gedetailleerd voorstel uit, met een evenwichtig betaalplan. U krijgt van ons alleen de beste verzekeringsproducten. Omdat wij kiezen voor gerenommeerde partners. Zoals AG, AXA, Baloise, DKV, DAS, Dela, Euromex, Europ Assistance, Fidea, Generali en Touring Wegenhulp.

Afspraak maken?

Wilt u langskomen op kantoor voor een kennismaking, of een bespreking van uw financiële mogelijkheden? Altijd welkom! Maar wij komen evengoed langs bij u thuis, of op kantoor. Met interessante voorstellen en no-nonsense advies. Bel of mail ons vandaag nog voor een afspraak.